Veggie Bros zocht een opslagruimte in Houthalen


Vijf jaar geleden begon het succesverhaal van Veggie Bros.
De nieuwe webshop voor binnenshuis tuinieren kon vrijwel meteen rekenen op de interesse van heel wat klanten op het internet. Online je bestelling plaatsen om vervolgens thuis zelf je cressen en kruiden te telen: het was nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Veggie Bros groeide dan ook als kool. Een gevolg daarvan was echter dat de opslagruimte – toen nog in de privéwoning van de eigenaars - te klein werd.

Skwer, de ideale partner

voor het huren van tijdelijke stockageruimte
De ervaring had Veggie Bros inmiddels geleerd dat een tijdelijke opslagruimtenaast een flexibele toegankelijkheid ook nog aan andere criteria moest voldoen. Een centrale ligging hebben, bijvoorbeeld, zodat de opslagruimte gemakkelijk bereikbaar is voor leveranciers. Verder moet een tijdelijke stockageruimte netjes zijn en goed beveiligd.
Voor Veggie Bros was ook de eenvoudige uitbreidbaarheid van het volume aan tijdelijke stockageruimte een belangrijk aandachtspunt om te kunnen anticiperen op de verwachte groei.
Bij Skwer in Houthalen-Helchteren vond Veggie Bros een opslagruimte die aan al deze criteria voldeed. Skwer biedt tegen een scherpe prijs moderne, geklimatiseerde tijdelijke opslagruimtes met videobewaking aan.

Men zegt wel eens dat je de dingen soms niet te ver moet gaan zoeken. Voor de tijdelijke opslagruimte van Veggie Bros klopt die uitspraak als een bus. Veggie Bros en Skwer liggen namelijk beide in Houthalen-Helchteren en slechts op wandelafstand van elkaar!

 

Op zoek naar een tijdelijke opslagruimte

Veggie Bros moest dus op zoek naar meer opslagcapaciteit.
Het jonge bedrijf wilde de flexibele toegang tot hun opgeslagen goederen die de stockage in de woning van de eigenaars tot dan toe geboden had, daarbij niet verliezen. Vooraleer Veggie Bros met Skwer in contact kwam, koos de firma zo voor een kantoorruimte dicht in de buurt.
Helaas bleek al na korte tijd dat een kantoorruimte voor de opslag van goederen toch niet zo een goede keuze was. De zoektocht naar een partner voor de tijdelijke opslag van goederen van Veggie Bros ging dus verder.

Meer dan een opslagruimte, services inbegrepen

Als huurder van een tijdelijke opslagruimte bij Skwer kan Veggie Bros gebruik maken van enkele handige services. Zo stelt Skwer gratis transportkarren voor het interne transport ter beschikking van de klanten. Naast de kantoren van Skwer is er een vergaderruimte, waarvan huurders gebruik kunnen maken.

Verwacht je als klant een levering, maar kun je zelf niet aanwezig zijn om die in ontvangst te nemen? Geen probleem. De storemanagervan Skwer neemt goederen voor Veggie Bros en andere huurders graag in ontvangst en brengt hen vervolgens netjes op de hoogte van de levering.

Dankzij de goede zorgen van Skwer kon Veggie Bros zich volop toeleggen op zijn dagelijkse werking en groei zonder zich te moeten bekommeren om de tijdelijke opslag van zijn producten.

Lees meer: www.veggiebros.be

Most Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail