FAQ

FAQ

Hier vindt u onze veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen voor ons? Aarzel niet om ons te contacteren.

Inge Raemaekers

Wie een veilige tijdelijke opslagplaats nodig heeft voor zijn/haar spullen, is hier aan het juiste adres. Ook 's avonds voelde ik me er veilig door de goede verlichting en de poorten. Er staan diverse camera's en het personeel is goed bereikbaar tijdens de sluitingstijden van het kantoor. Voor mij 5/5!

Michele Zori

Zeer vriendelijk en bekwaam personeel bij onthaal.
Recent- en moderne structuur met alle faciliteiten om zelfs grote stukken gemakkelijk en veilig naar de boxen te stockeren; zelfs op verdiep is geen probleem. Heb ook een goed veiligheidsgevoel gehad, zelfs na 3 maanden opslag. Box(opslagruimte) was zuiver en met bewaking van constante temperatuur.

Steven Beckers

Voor een onverwachte verhuis had ik tijdelijk opslag ruimte nodig. Na vergelijking van de verschillende bedrijven die dit aanbieden ben ik bij Skwer terecht gekomen. De correcte informatie, prijs en zeker het vriendelijk onthaal hebben me over de streep getrokken en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Niet te vergeten, de goede bereikbaarheid en toegang binnen en buiten kantooruren. Absolute aanrader!