Huur een veilige en 7/7 toegankelijke opslagruimte bij Skwer

Huur een veilige en 7/7
toegankelijke opslagruimte bij Skwer

Opslagruimte te huur

bekijk prijzen

Opslagruimte type 1m² | €24 per maand (2,75m³)

Opslagruimte type 1,5m² | €28 per maand (3,5m³)

Toon

Opslagruimte type 2m² | €40 per maand (4,5m³)

Toon

Opslagruimte type 3m² | €55 per maand (8m³)

Toon

Verhuismateriaal

bekijk aanbod

Verhuisdoos zwaar | vanaf €2,15 per stuk

Boekendoos zwaar | vanaf €2,15 per stuk

Toon

Garderobedoos | Vanaf €9,95 per stuk

Toon

Verhuisdoos basis | vanaf €1,75- per stuk

Toon

Inge Raemaekers

Wie een veilige tijdelijke opslagplaats nodig heeft voor zijn/haar spullen, is hier aan het juiste adres. Ook 's avonds voelde ik me er veilig door de goede verlichting en de poorten. Er staan diverse camera's en het personeel is goed bereikbaar tijdens de sluitingstijden van het kantoor. Voor mij 5/5!

Michele Zori

 Zeer vriendelijk en bekwaam personeel bij onthaal.
Recent- en moderne structuur met alle faciliteiten om zelfs grote stukken gemakkelijk en veilig naar de boxen te stockeren; zelfs op verdiep is geen probleem. Heb ook een goed veiligheidsgevoel gehad, zelfs na 3 maanden opslag. Box(opslagruimte) was zuiver en met bewaking van constante temperatuur.

Steven Beckers

Voor een onverwachte verhuis had ik tijdelijk opslag ruimte nodig. Na vergelijking van de verschillende bedrijven die dit aanbieden ben ik bij Skwer terecht gekomen. De correcte informatie, prijs en zeker het vriendelijk onthaal hebben me over de streep getrokken en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Niet te vergeten, de goede bereikbaarheid en toegang binnen en buiten kantooruren. Absolute aanrader!

Ronny Vuegen

Na de eerste positieve ervaring nu zonder probleem een transfer naar een grotere unit gemaakt, Op enkele minuten alles volledig in orde naar ieders voldoening. Top service,

Ivan Cleymans

Geruime tijd gehuurd, zeer tevreden van! Ideaal als je tijdelijk opslag nodig hebt voor meubelen en dergelijke. Gebouw bied ook gemoedsrust doordat ze branddetectie hebben, alarm en ze bieden ook betaalbare verzekering aan voor noodgevallen. Dikke aanrader, zal er in de toekomst zeker gebruik van maken indien nodig.

Karina Kinable

Door een onverwachte verhuis kwamen wij voor de stockage bij deze vriendelijke mensen terecht. Het is er steeds heel netjes. Wij voelen ons veilig door al de bewakingscamera's.